Blog

Her kan du følge med i en løbende opdateret blog hvor jeg skriver om det daglige arbejde, der ligger bag.
Alt (det meste) mellem himmel og jord.

Siden er holdepladsen til de ting som følger med og ligeledes fylder enormt meget.
Derfor synes jeg også der skal være et sted til dig, som gerne vil kende mere til konceptet.

Kom gerne tilbage igen, da der sikkert er nyt opslag til den tid.

19/01/21

Det er tit svært at vurdere størrelserne på logoer, når jeg ikke har dem foran mig og skal have dem produceret, før de faktisk vises 100 % i den kontekst jeg havde i tankerne. Det første logo jeg fik produceret med +A BJERRE STUDIO, viste sig at være en lille bitte større på produktet, end ønsket. Det skal selvfølgelig stå ud, men heller ikke mere end nødvendigt. Det betød at jeg nu har fået produceret et nyt, som faktisk er formindsket med 50 % og nu kun måler 9 mm i højden. Det lyder ikke af meget, men når det trykkes i, ser det fuldstændig perfekt ud – specielt på de mindre produkter. Less is virkelig more i den sammenhæng og jeg sigter altid efter at udtrykke så meget som overhovedet muligt, med så få tiltag som muligt. Det vil du opleve med dette nye logo, som selvfølgelig er helt det samme, blot mindre. 

Jeg håber at få alle produkterne opdateret med det nye logo inden d. 1/2/21, så I kan se hvordan det tager sig ud.

08/04/20

Det er ikke en underdrivelse, at der har været mere tid i kalenderen på det seneste. Alle aftaler, planer og ideer har været på hold for de fleste. Det gælder også mig. Siden nyhederne kom ud, har jeg arbejdet hjemme og har i det hele taget haft flere timer i døgnet til alt andet, der normalt presses ind her og der. Hvis man – og det må man gerne – skal se positivt på det, har det affødt en masse tanker og ideer, som delvist også er blevet realiseret grundet den ekstra tid i hverdagen. Og dét er dejligt! Jeg har ENDELIG fået taget mig sammen til at designe og producere en taske, som jeg længe har haft i tankerne. Gud hvor jeg har slået mig selv i hovedet mange gange, fordi jeg ikke fik taget første spadestik. Men nu er den her – og den er endda klar på shoppen. Jeg er virkelig tilfreds med resultatet og kan ikke vente med at få de andre farver op af den.

Stay tuned. Det bliver flot!

31/03/20

Det er ligeså lækkert som det ser ud. Her til aften stod jeg og pressede naturfedt ud gennem en plastikpose, som var det toppen på en fin kage. 

Ca. engang hvert halve år, løber jeg tør for de små dåser og så er det bare at få produceret en ordentlig omgang lækkerier i seriøs storproduktion. Jeg hygger mig altid enormt med det, for det er en hyggelig og langsom proces.

Først skal alle dåserne – 300 stk. denne gang – skrues fra hinanden, hvorefter alt fedtet sirligt presses ned i hver og en. Derefter er det som en bageopskrift, hvor hele baduljen sættes i ovnen for at smelte det langsomt, da det giver den her helt rene og flotte størknede overflade, som jeg nyder synet af hver gang! Hvis jeg kunne lave en emoji med hjerter i øjnene havde jeg gjort det.

Derefter får alle pakker en lille dåse med, som jeg anbefaler man bruger, hvis læderet trænger. Det forlængere levetiden gevaldigt at pleje sine produkter og giver et friskt og nyt look. Og – vigtigst af alt – det er enormt tilfredsstillende! Selvom den første finger ødelægger det smukke… Men sådan er det.

Jeg glæder mig allerede til næste batch!

28/03/20

Siden sidst er det meste ændret, hvad angår almindelig hverdag. Det virker voldsomt at skrive, da intet alligevel er ændret. Tænker selvfølgelig på den virus som hærger derude, som lige nu ikke har en slutdato. Først tænkte jeg det ikke ville røre mig, men stille og roligt kunne jeg begynde at mærke, hvordan det ramte mine samarbejdspartnere og dermed også min egen forretning. Der er intet at gøre ved det, tiden må vise hvor det her ender, men det gør mig glad at se så mange opfordringer til at støtte de små lokale i samfundet i de her dage. Jeg tror virkelig det gør en forskel! 

Personligt har jeg enormt mange hjemmetimer, grundet situationen, men med sådan et arbejde, er der heldigvis masser af give sig til. Har været ved at udvikle et par nye produkter gennem tegn og klip. Igen og igen. Det bliver bl.a. til en lille pung, som kommer til at virke ekstra smart over sommeren! 

Der kommer selvfølgelig billeder!

So far: stay safe, stay home, stay apart. Er det ikke nogenlunde sådan den går?

25/02/20

I dag har en god gammel ven hjulpet mig i gang med nogle vigtige elementer. Det kan været svært at acceptere hvor meget grundlæggende viden, der ligger bag en “enkel” webshop. Alle de ting, man ikke ser, men som Google ser er ikke til at overskue, når man egentlig bare gerne vil sidde og arbejde.

Nu har jeg efterhåndet forstået vigtigheden af det arbejde, der ligger bag at få en god webshop og jeg har brugt mange kræfter på at opnå nogle bedre resultater. Men… Sådan noget tager tid og det er umuligt at se om ens arbejde bærer frugt med det samme. Det er bare at slå koldt vand i blodet og se om besøgsantallet ændrer sig over tid.

Kan hvertfald varmt anbefale dig, hvis du sidder med en webside selv, at undersøge SEO og LINKBUILDING ift. til dit site. Det lyder som noget alien-talk til at starte med, men giver desværre rigtig god mening, når man forstår det!

Held og lykke!

15/02/20

I dag færdiggjorde jeg første test af en taske, som endte imponerede godt! Der skal stadig laves en del justeringer, som gør at den lander et sted hvor jeg kan gå i gang med en større produktion. Det er første gang jeg laver et produkt i den størrelse og jeg synes virkelig det kan noget!

Tanken er at den både kan bruges som en almindelig tote, men hanken kan også justeres, så du kan hænge den om skulderen tværs over kroppen, hvis du hopper på cyklen eller bare forertækker at bære den sådan. Hankene er sænket lidt, så når du bærer den, lukke toppen automatisk til, så du slipper for våde varer, hvis du eksempelvis har været handlet ved den lokale.
Kan nærmest ikke vente med at se det endelige resultat, men der går lige lidt endnu, før den prioritering er nr. 01. Lige nu, mens jeg sidder i privaten og skriver dette indlæg, arbejder jeg stadig med at få webshoppen kørende igen, men så snart det er til side, vil jeg kaste mig over produktudviklingen af den her herlighed! 

Jeg håber du stadig vil læse med, når vi kommer længere i processen og følge tilblivelsen af denne sag. Som alle produkter får du her en taske, i svensk læder fra et økologisk garveri, som har alle certificeringer i orden. Fra marken koen har gået på til selve behandlingsprocessen arbejdes der udelukkende i fair og økologiske metoder. Det var præcis af den årsag jeg skiftede til Tärnsjö garveriet. Klik på linket for at læse mere om stedet og historien.

07/02/20

Det hænder ofte at folk henvender sig med specifikke ønsker. Det gør jeg alt for at efterkomme, med mindre det er helt urealistisk. Det er det sjældent. På mange måder udvikler det mig også helt vildt, når jeg ‘skal’ (jeg kan jo bare sige nej) lave en opgave, som jeg egentlig ikke troede var mulig. Men tit overrasker jeg mig selv og det er jo godt!

Faktisk vil jeg skyde på at 30 % af det jeg sender afsted er custom made, da kunden ønsker noget helt konkret. Det hænder også at det er de samme ting der efterspørges og på den måde er det nemt nok at gå til. Men hvis ikke, så er det hele processen forfra: tegninger, skabeloner og mål, så resultatet gerne lander i første forsøg. 
Har også nogle gange fortrudt at jeg sagde ja, da jeg simpelthen bruger SÅ lang tid på noget, som i bund og grund er ret simpelt, men bare ikke fungerer. Det er selvfølgelig på min side, for prisen og produktet er aftalt. Men når jeg ser tilbage på det, så giver det også enormt meget læring, selvom vejen er fuld af bump og huller. 

Her lavede jeg en slipseholder til min bror, som ønskede sig sådan en sag i fødselsdagsgave. Det er på mange måder et produkt der henvender sig til en meget snævert publikum og derfor også noget jeg typisk kun laver den ene gang. Men sjovt nok, synes jeg tiden går hurtigere ved den har form for produkter, da vejen er ny og jeg ikke kender resultatet. Modsat produkterne på webshoppen, som jeg kender ud og ind, er der mere opmærksomhed på specialprodukterne, som kræver mere nøjsomt arbejde. 

05/02/20

I dag har jeg været i gang med det, som jeg normalt gør når nye tiltag er i tankerne. Papir, lim, saks og hænder. Det er både en hurtig og nem måde at udvikle produkter på og meget billigere end læder, der alligevel ikke kan bruges til noget. I noget tid har jeg haft et ønske om at lave en fin læderbakke, som kan stå ved indgangen og passe på det som vi går rundt med i lommerne.

 Ideen er ikke banebrydende, men produkter kommer tit fra små forhindringer i hverdagen. Hver gang jeg kommer hjem har jeg nøgler, telefon, sedler, mønter, pis og papir i lommerne, som hurtigt bliver spredt i hele lejligheden. Ideen her, er at få en lille fin bakke, som bare bliver lejlighedens lomme. I bakken med det, så ligger det altid samme sted og klar til at tage med på farten igen. Antallet af gange jeg har gennemsøgt min lejlighed for min cykelnøgle kan ikke tælles på menneskehænder – der skal vi have en alien ferm med 6 hænder, før det kan tælles. Her kommer vi det problem til livs i en enkel løsning.


Det er stort set sådan hver gang jeg laver noget, for jeg kan lynhurtigt se om dimensionerne passer, eller om det virker disproportionalt.  

04/02/20

Det her er måske indbegrebet af den stemning der kører i dag. Lidt smooth jazz i højtaleren og en overskuelig arbejdsdag. Selvom det er et break at komme herned, er det stadig nogle lidt pressede dage, da jeg i de her måneder også arbejder som arkitekt ved Arkitekt Kristine Jensen Tegnestue, som også meget belejligt ligger midt i Aarhus, blot 5 min. fra værkstedet. 

Derfor er det stadig krævende at få fri kl. 17 og så starte på værkstedet efterfølgende. Men her er der ingen chef og pressede deadlines på samme måde – dem administrer jeg jo selv og prøver at give mig selv den tid tingene tager. Derfor kan jeg sagtens holde til det og plejer egentlig at sidestille det med at de timer jeg sidder her, havde jeg alligevel brugt på ‘ligegyldige’ ting, hvis ikke jeg havde haft læderet at gå i gang med. Det er jo aldrig helt ligegyldigt at holde fri, men det er trods alt rart at lave noget, i stedet for ikke at lave noget.

02/02/20

I dag har egentlig bare været en hyggedag. Søndag. Du kender den. Meget en dag uden for meget arbejde, men hvor jeg får ryddet lidt op, sat ting i orden og nyder omgivelserne her på Institut for (X). 

De her kolde solrige dage er og bliver mine yndlings. Kunne godt have trukket stikket og blevet hjemme, men kan godt lide viben hernede og bruger gerne 3-4 timer på meget lidt. Sådan tænker jeg også det skal være. Det er meget en forlængelse af privaten, men hvor alt inventar bare er byttet ud med værkstøj og duften af læder. 

Har taget en masse billeder og jeg har altid lyst til at uploade og vise det hele på en og samme tid, men behersker mig også og prøver at gemme lidt til de grå dage, så jeg stadig kan vise hyggelige stemningsbilleder frem, så der hele tiden er lidt at tage af. 

Men nu kalder jeg det også en dag, så der er overskud til en ny start i morgen. Om igen. 

09/01/20

Sidste jul fik jeg endelig taget mig sammen til at investere i et ordentligt kamera, da jeg – hvis du har læst forrige opslag – går meget op i det æstetiske bag. Og hvilken måde kan du vise det på, hvis ikke det er gennem gode billeder? Jeg ved det snart ikke… Her fik en sælger overbevist mig om at købe den her (hvis jeg selv skal sige det) beauty, som jeg stort set ikke kendte til før. Har altid været Nikon-mand og det er lidt som religion, med det kamera-halløj. 

Men! Kvaliteten bag det her udstyr slog simpelthen benene væk under mig, da jeg ikke har oplevet noget bedre på markedet endnu. Det er en klar anbefaling fra min side, hvis du godt kan lide at tage billeder. Og uden det skal blive for teknisk, så skaf dig et Fujifilm X-T3 med et 35 mm objektiv og du er MERE end all-round kørende. 

Ny lyder det som et ægte sponsoreret opslag, det er det ikke. Alle knapperne du skal bruge, når du tager billeder sidder udenpå, og alt kan sendes gennem indbygget wifi direkte til telefonen og wupti!

KØB

05/01/20

Du kan måske genkende billedet fra forrige post, fra Jyllands-Posten. Før indlægget, havde jeg fotojournalist Stine Rasmussen forbi værkstedet, som hjalp med nogle billeder til avisen. Personligt synes jeg det er i høj valuta, når nogen kan fange et øjeblik på en fortællende måde, der hverken er for opstillet eller fjernt fra virkeligheden. Det er jo i bund og grund min eneste måde, at vise universet frem – gennem billeder. 

De bliver nødt til at fange og fortælle, så kunden køber sig ind i helheden og ikke “bare en kortholder”. Det er mit ønske at man læser de her små indlæg, for at få en forståelse af konceptet, da det giver køberen (eller modtageren) en bedre forståelse for produktet. 

Og måske en større respekt for hvad han/hun går rundt med. Måske er det bare mig, men jeg synes fortællingen er vigtig og det er netop det billeder som disse kan være med til at forklare. Tak til Stine for tiden og de fine billeder!

04/01/20

I dag er lidt en sejrsdag for værkstedet og området jeg arbejder i. Stedet hedder Institut for (X) og ligger i hjertet af Aarhus, ved Godsbanen. Stedet startede som et kultur-eksperiment, som i dag trak overskrifter i Jyllands-Posten, da 10 år mere får lov til at passere. Det er i sandhed en perle, som kun fortjener at blive! Hvis du ikke allerede har været forbi området, så snup en kaffe og gå en tur ned gennem området og lad dig inspirere af de forskellige syn, du møder. Arkitekturen taler for sig selv i sin klyngede i-øjenhøjdes tilblivelse og giver et godt tilbageblik på den måde man i gamle dage organiserede byer, hvor plantegningen endnu ikke var opfundet. 

Her er udviklingen sket efter hvordan det er at være et menneske, som bevæger sig rundt og mærker efter. En kæmpe kontrast til mange steder i byen (og Danmark), hvor lige kedelige linjer desværre dominerer i højere og højere grad.

Jeg kan ikke sige det nok gange. Hvis vejrer tillader det, så skyd dig afsted. Mange går rundt og tror de er i folks private baghave, men det er helt forkert.
Det er et offentligt sted, som må besøges alle timer i døgnet. 

Kig ind, hvis du finder vognen!

18/12/19

47ABCF43-0274-4061-90BB-192B146689A1

DID IT AGAIN. Selvom det ligner en god bunke, er det kun fra de sidste tre dages arbejde. Normalt, når der er virkelig juletravlt, sætter jeg nogle dage af til produktion, hvorefter jeg pakker.

Undervurderer ALTID hvor lang tid det faktisk tager at lave forsendelsesetiketter, pakke i ænsker, sætte papir omkring pakkerne og få dem med posten. Det er altid sådan en “det klarer jeg lige wupti”, men i de her tider kan det nemt tage en halv dag alene at pakke produkterne fint ned og få dem afsted. Til gengæld er det en sand fornøjelse i det sekund de er afleveret til DAO og jeg ved de er på vej. 

Og så igen… Det er jo bare forfra igen igen. Men derfor er det dejligt med de små del-sejre! Nu er de sidste pakker så afsted i denne omgang og jeg kan ægte gå på ferie og nyde ikke at være på 24/7!

GOD JUL

14/12/19

Nu hvor bestillingerne så småt kan give mig et overblik over hvad der skal nåes, har jeg det med at trække arbejdet hjem. Både for at skifte lidt ud i scenariet, men også fordi der er en naturlig grænse i privaten. 

I værkstedet kan jeg altid blive ved, da jeg aldrig bliver færdig i denne måned, men hvis jeg tager en portion bestillinger med hjem, som skal syes, giver det en naturlig frihed når bunken er færdig. Og så er der ikke mere at give sig til. Faktisk fungerer det også som en stor motivation, da jeg kan ‘få fri’, når bunken er færdig og med god samvittighed stoppe med dagens arbejde. 

I dag har jeg syet en masse omslag for ERIK Arkitekter, som skal bruge læderomslag til deres notesbøger. En fantastisk ide, når bøgerne bliver brugt så flittigt! 

14/12/19

Se nu der – endnu en af dem jeg ikke havde tænkt, da jeg vågnede. Det er tydeligt, hvordan jeg først begynder at tænke strategisk, når jeg får større bestillinger. 

I dag skulle jeg lave en ordentlig røvfuld punge til et firma, hvor samme arbejdsprocesser jo ikke kunne undgåes igen og igen, så jeg fik monteret en dremel med en skruetvinge og kunne dermed håndtere kanterne noget nemmere og hurtigere! Hamrende smart! Dog havde jeg ikke overvejet det støv der fulgte med i samme omgang. Næste gang er der også en løsning til dette problem. 

En dremel er egentlig bare en lille smart håndholdt slags boremaskine, som kan køre med op til ca. 8000 omdrejninger i minuttet, hvilket gør at man lige holder tungen i munden (hvor skulle den ellers være…) 
Hovedet kan udskiftes, så her satte jeg noget fint sandpapir på, som helt forsigtigt trimmede kanterne ned i samme lag. Dét virker! 

13/12/19

I dag blev min nøglepung nævnt i Børsen, da en journalist ønskede sig netop denne sag. Det var ret fornøjerligt at følge udviklingen, i takt med at det blev publiceret. Normalt lander der bestillinger fra alle kroge af Danmark, uden nogen umiddelbare specifikke steder udmærker sig. Det var ikke tilfældet i dag – de første 10 bestillinger havde samme fællesnævner; postnummeret. 

Jeg antager udfra min bestillingesliste at Børsen har mange kunder i det nordsjællandske (ikke at det kom bag på nogen), da der udelukkende blev bestilt netop nøglepunge til den del af landet. Tænker tit, at det er sjovt hvordan man kan dirigere menneskser i en retning og at ens frie valg jo sjældent er et frit valg. Derfor: hvis du læser dette, så får du her en rabatkode på 15 % af dit køb, hvis du foretager et – dit valg. Skriv ‘børsen’ i feltet ved checkud og få procenten hakket af kurvens samlede beløb.
Ik’ sig det til for mange, vel? 

04/12/19

December måned har ramt os alle sammen og synes egentlig det her billede afspejler stemningen ganske fint. 1:1 vil jeg faktisk påstå. Hvis du kunne høre musikken strømme ud, ville du ikke være ét sekund i tvivl om at december har ramt os. Det er den måned, hvor jeg oplever ekstra lange arbejdsdage, da vi har indrettet os i et samfund, hvor alle laver lister der helst skal efterkommes – eller stemningen akavet.
Og det kan jeg jo kun være glad for, selvom det tager overhånd hvert år. Når det er sagt, synes jeg det er dejligt, hvor mange kunder der henvender sig i netop denne måned, da produkterne har en rig historie og en anden fortælling end Sallings herreafdeling. Intet ondt om dem, men siden du læser det her, antager jeg at du – som jeg – sætter en vis pris på at forbrugersamfundet ikke udelukkende behøver at bære præg af 5 store firmaer, som dominerer 90 % af handlen. 

Samme tid er det jo også netop derfor at små nieche forretninger, som A BJERRE STUDIO, har svært ved at konkurrere, da man ingen chance har for at komme til overfladen – men igen. Jeg vil heller ikke til overfladen. Tempoet her er netop en grund til at det kan følge med og at hyggen stadig opretholdes! 

22/10/19

I forbindelse med forrige opslag og noget nyerhvervet filt, benytter jeg mig lige til at tage et par billeder, hvor filten får lov til at shine. 

Billederne kommer tit til at få samme udtryk, hvilket på mange måder jo er ganske fint – man har jo hørt om ‘den røde tråd’. Når det er sagt, er det også forfriskende at skyde billeder i nye omgivelser, hvor ideerne strømmer i nye tankebaner. Det ville jo være optimalt med et lille studie, hvor alle remedier stod klar, men mon ikke det er langt ude i fremtiden… Tror det, desværre. 

So far – filten rocker!

22/11/19

Overspringshandlinger kan nogengange føre gode ting med sig. I dag kastede jeg mig over en gammel ide, som jeg lavede for 7 år siden, men aldrig rigtig fulgte op på – sammensætningen af filt og læder. Noget jeg selv synes er vildt flot! Det problematiske i det, er udelukkende at finde en filt som er tæt nok og som kan modstå samme slid som læderet. 

Efter diverse hobbyforretninger og hvad jeg ellers kunne finde på nettet, endte det med en dyr, men god løsning. Fandt nogle filt dækkeservietter i HAY, som levede op til den kvalitet jeg søgte, og måtte derfor købe dem ind, blot for at skære dem “i stykker” med det samme. Nåede ikke så meget som at sætte en kop på dem, før de blev forvandlet til iPhone covers og diverse produkter. 

En kunde så det og ønskede et MacBook cover i netop filt og læder. Vi kom frem til et enkelt design med HAY filt på bagsiden og cognac farvet læder på forsiden. Hun sendte mig billeder af det i år – ca. 7 år efter og til overraskelse stod fileten nærmest som ny og havde ingen brugsspor. Læderet var selvfølgelig patineret enormt og vokset hamrende flot over årene.


Tænker stadig jeg skal have lavet nogle produkter, som har filt/læder kombinationen, da jeg simpelthen ikke kan slippe tanken. Stay tuned – it’s coming!

30/10/19

Dage som i dag, møder jeg vaneligt ind på værkstedet, selvom der ikke er bestillinger der nødvendigvis skal laves. Men rutinen gør, at jeg stadig tager afsted og laver hvad der ellers kan laves bagom selve produktionen af læderprodukter. 

Typisk tager jeg mit kamera under armen og forsøger mig med nogle gode stemningsbilleder, hvis lyset og vejret tillader det. Her er bl.a. et billede, som i sig selv bare viser et lille udsnit af noget af det, som jeg tit bruger i fremstillingsprocessen, men udover det ikke fortæller meget andet end en stemning. Det er hamrende vigtigt for mig, at selv de her billeder står skarpt, da hele fortællingen gerne skal afspejle det arbejder jeg laver.

Personligt bliver jeg skræmt væk af webshops, som garanteret har et godt produkt, men hvis billedemateriale ikke lever op til de æstetiske krav, som jeg synes helheden fortjener.
Derfor bestræber jeg mig efter at selv billeder som disse – en nålholder og et viskestykke, giver dig et billede af noget ordentligt. Noget som har fået tid og tanke. 

20/10/19

Nogen gange (læs tit) sidder jeg fast i rutiner og faste arbejdsrammer, som jeg jo paradoksalt nok selv har opsat. Nu har jeg endelig fået øjnene op for et værktøj, som netop sparer unødvendig tid væk, men fastholder precision og kvaliteten – hvis ikke det her værktøj ligefrem forbedrer den! De her stansejern, hvor hullerne allerede er lavet, gør at jeg hver eneste gang får den præcise udskæring, som jeg så længe har prikket ud i hånden.
Den eneste grund til at sådan et værktøj kan bruges med ro i sjælen er selvfølgelig også fordi jeg har lavet det hundredevis af gange før – i hånden – så alle mål og detaljer er arbejdet ind i stansejernet. Man kan som udgangspunkt ikke bare bestille en form og tro at det sparer en en masse timer, da der selvfølgelig går en masse test i produktionsfasen + selve brugsfasen – hvordan fungerer det egentligt i praksis? MEN. Når det er testet og blevet brugt af mig selv og kunderne, så kan jeg med ro i sindet bestille en form, som jeg ved er testet og afprøvet gennem måneder.

Havde jeg kendt til det her værktøj fra starten dengang i 2012, havde jeg sparet omkring 1000 timer, hvis ikke mere. Men erfaringen er altså god – og hamrende nødvendig. Det kræver noget bagvedliggende arbejde, at gå det her level op. 

Nogen synes det er at springe over, hvor gærdet er lavest, men det kunne ikke være mere forkert. Man glemmer alt det arbejde der ligger bag hver eneste form! Og for at holde en pris, som almindelige mennesker kan tilgå, må jeg også se hvor jeg kan optimere timer, i de produkter jeg fremstiller.

21/08/19

Endnu en større omgang er i dag ved at blive forberedt. Det er ikke første gang jeg leverer til Hotel Marriott, København og jeg synes det er beroligende, at store firmaer også kan se kvaliteten af at vælge “de små”.
Om det er mig eller en anden, er i og for sig ligegyldigt. Prioriteringen synes jeg vi skal værdsætte – det gør nemlig den store forskel når små enkeltmandsvirksomheder får lov til at levere til dem, som frit kan vælge og vrage.

I den her omgang laver jeg menuholdere til deres menukort, som står i deres bar, som kan tilgås direkte fra hovedentreen eller fra promenaden. Meningen er, at de skal stå, så læderet skal være stift nok til at holde sig oprejst, samme tid med at det selvfølgelig er blødt og behageligt at tage fat om.

02/04/19

I forbindelse med flytning af værkstedet – dog kun et par meter – fik jeg lavet det gamle bord om til en bænk og tilpasset en hynde til. Den stod mor for, da mine evner simpelthen ikke rakte til den slags arbejde. Dejligt enkelt og funktionelt!

Den er egentlig mest lavet til gæster, da den ikke rigtigt kan bruges til et quick nap, men den virker til formålet.

Se her
×
×

Kurv