Selvom der findes et bestemt udvalg under produkter, er næsten 30 % af bestillingerne efter ønske. Alt er muligt. Næsten.
Kig her og se hvad jeg bl.a. har lavet og lad dig inspirere til netop det du ønsker.

Macbook cover

Macbook cover i brunt læder. Kunden ønskede en bestemt lukning, som blev lavet efter ønsket. Den her model er til Macbook pro 13".

iPhone 11 pro cover

Med hank til halsen og lomme på forsiden

Gråt læderbælte

Da jeg blev tilbudt et stykke læder i et begrænset omfang, slog jeg til. Ganske stilrent og et friskt pust til de klassiske sorte og brune bælter, som alle efterhånden ejer.

Kuffertrem

Her skulle en Rimowa-kuffert pakkes ordentligt ind, da den til tider blev fyldt lige til randen. Her lavede jeg en forstærker som kan slynges omkring og dermed holde den helt lukket - hele vejen.

Kortholder med HAY filt

Skabelonen er her den samme, som de almindelige kortholdere. Eneste ændring er midterstykket, som er udskiftet med filt.
Filten er fra HAY og sælges normalt som dækkeservietter, men kvaliteten er den bedste jeg har fundet og den virker derfor virkelig godt til det her formål. Holder både form og struktur, så den eneste patina man oplever er selve læderet.

Kuffertmærke

En enkel og fin måde at sikre dit rejseudstyr. Kortet designede jeg selv og fik produceret rigeligt, hvis du skulle være interesseret i at anskaffe dig en. Laves også med initialer udenpå, så ejeren af kufferten ikke er til at tage fejl af.

Slipseholder

I forbindelse med min brors fødselsdag, lavede jeg denne slipseholder, som i alt sin enkelthed sikrer at de ikke bliver krøllede på turen. Valgte at sy to sider sammen, så slipsene kun er i kontakt med overflader og dermed ikke får noget 'smuld' på sig

Suttesnor

På opfordring fra flere mødre, lavede jeg et mindre parti suttesnore. Den virker som alle andre på markedet, med den ene - og væsentlige undtagelse - at den er fremstillet af økologisk naturligt læder, så man kan tygge på den, så tosset man vil, uden at være bange for kemikalier eller andet skidt.

Opdateres løbende...

×
×

Kurv