Få inspiration til andre læder produkter

Selvom der findes et bestemt udvalg under produkter, er næsten 30 % af bestillingerne efter ønske. Alt er muligt. Næsten.
Kig her og se hvad jeg bl.a. har lavet og lad dig inspirere til netop det du ønsker.

Jagtstol med læderstykke

En gammel jagtstol fik nyt liv, da topstykket var helt slidt og på ingen måde brugbart. Lavede en skabelon fra resterne af det gamle sæde og producerede et nyt læderstykke af to sammensyede stykker, for at give sædet ekstra styrke.

jagtstol læder

læderbakke

Har efterhånden lavet en del bakker, uden at sætte dem på som fast produkt. Om de kommer det, det må tiden vise. Om ikke andet, så kan de sagtens bestilles! Lavet af ét stykke efter en skabelon, jeg udviklede over mange forsøg. Laves i forskellige størrelser og farver.

læderbakke økologisk

Læder taske til strikkepinde

Tasken rulles sammen og holder strikkepinde fordelt i 5 rum – i dette tilfælde.

Læder urrem

Gennem tiden har jeg lavet enormt mange urremme, så hvis du har et ur, hvor remmen er slidt, så hop ind i kontaktformularen og giv et skriv!

Læder clutch

Faktisk er tasken lavet til computerudstyr, men mulighederne er mange. Den kan også laves med en rem, som går over skulderen

Læder cover, Iphone 12 mini

Klassisk iPhone cover af økologisk læder

Læder cover, MacBook cover

Macbook cover i brunt læder. Kunden ønskede en bestemt lukning, som blev lavet efter ønsket. Den her model er til Macbook pro 13″.

Macbook cover læder

Læder cover, iPhone 11 pro

Med hank til halsen og lomme på forsiden

iPhone læder cover med rem

Gråt læderbælte

Da jeg blev tilbudt et stykke læder i et begrænset omfang, slog jeg til. Ganske stilrent og et friskt pust til de klassiske sorte og brune bælter, som alle efterhånden ejer.

Gråt læderbælte økologisk garvet

Læder kuffertrem

Her skulle en Rimowa-kuffert pakkes ordentligt ind, da den til tider blev fyldt lige til randen. Her lavede jeg en forstærker som kan slynges omkring og dermed holde den helt lukket – hele vejen.

Kuffertrem læder

Kortholder med HAY filt

Skabelonen er her den samme, som de almindelige kortholdere. Eneste ændring er midterstykket, som er udskiftet med filt.
Filten er fra HAY og sælges normalt som dækkeservietter, men kvaliteten er den bedste jeg har fundet og den virker derfor virkelig godt til det her formål. Holder både form og struktur, så den eneste patina man oplever er selve læderet.

kortholder af filt og læder

Læder kufftertmærke

En enkel og fin måde at sikre dit rejseudstyr. Kortet designede jeg selv og fik produceret rigeligt, hvis du skulle være interesseret i at anskaffe dig en. Laves også med initialer udenpå, så ejeren af kufferten ikke er til at tage fejl af.

kufferttags læder

Læder slipseholder

I forbindelse med min brors fødselsdag, lavede jeg denne slipseholder, som i alt sin enkelthed sikrer at de ikke bliver krøllede på turen. Valgte at sy to sider sammen, så slipsene kun er i kontakt med overflader og dermed ikke får noget ‘smuld’ på sig

Slipseholder læder

Suttesnor

På opfordring fra flere mødre, lavede jeg et mindre parti suttesnore. Den virker som alle andre på markedet, med den ene – og væsentlige undtagelse – at den er fremstillet af økologisk naturligt læder, så man kan tygge på den, så tosset man vil, uden at være bange for kemikalier eller andet skidt.

Suttesnor læder

Opdateres løbende...

Se her
×
×

Kurv