Kortholder

Det er efterhånden sjældent, at man har andet end sit betalingskort med sig. Kortet er en betaling mulighed langt de fleste steder. Derfor er det som regel det, man bruger. Kortholderen er rigtig god lige at have ved hånden. Så kan du sikre dig, at alle dine kort er samlede og beskyttede. Bjerre Leather håndproducerer kortholdere af italiensk læder.

Kortholderen er et godt alternativ til en stor pung, fordi den holder på alle dine kort, samtidig med den er let lige at stikke i lommen. Al din identifikation mm. kan være i den sammen med både kreditkort, Nem-id, kørekort og sygesikring. Samtidig giver en kortholder også god beskyttelse til dine kort.
Bjerre Leather ved, at det er vigtigt, at korholderne er af en god kvalitet. Det gode italienske læder, Bjerre Leather’s kortholder bliver lavet af, sikrer kvaliteten og holdbarheden. De er i et unikt design og findes i flere farver. Kortholdere er smarte, diskrete og meget moderne, netop fordi de opfylder et behov bedre end pungen. Bjerre Leather forener design, kvalitet og funktion i håndlavede produkter af 100% italiensk læder. Læderet er unikt. Derfor vil der ikke være to produkter, som ligner hinanden.
Der findes mange kortholdere, men Bjerre Leather tilbyder et helt igennem unikt produkt, som kan tilpasses specifikt til dine behov. Hvis du selv har ideer eller ønsker til, hvordan din kortholder skal se ud, er du velkommen til at kontakte Bjerre Leather.
Af faste kortholdere af eget design har Bjerre Leather Monroe og Eisenhower. Monroe kortholder er lavet i klassisk sort læder og kan indeholde op til syv kort. Eisenhower kortholder er lavet i smukt mørkebrunt læder og kan ligeledes indeholde op til syv kort.
Vedligeholdelse af din kortholder af italiensk læder

Da din kortholder ryger op og ned ofte, får den hurtigt et naturligt look. Plejning af kortholdere er umiddelbart ikke nødvendig, men som nævnt i andre beskrivelser er læderfedt en god ide et par gange om året.
Personligt gør jeg ikke noget ved mine produkter, da jeg synes det naturlige slid netop er hvad man forbinder læder med.

Referencer: http://www.leathercraft.dk/Laederpleje.htm

Se her
×
×

Kurv