velkommen bag om. Jeg hedder niels bjerre og driver til dagligt a bjerre studio og jeg er glad for at se du er kommet helt hertil!

Siden 2012 – hvor jeg fik øjnene op for læder første gang – har jeg arbejdet med materialet stort set hver dag. På den ene eller anden måde. A Bjerre Studio driver jeg selv og har stille og roligt gennem årene bygget mere og mere på, i det tempo tiden tillod. Jeg bestræber mig efter at få konceptet og kvaliteten til at være en 1:1 gengivelse gennem siden her, så jeg håber du får et godt indtryk af hvor dagligdagen ser ud og hvad du kan forventet!

I og med at jeg ene og alene står med det hele, skal du være fri for upersonlig kommunikation og autogenrede tekster. 

Jeg har selv bygget webshoppen op, hvilket forhåbentligt giver et mere personligt præg, som jeg håber skinner i gennem. 

Sideløbende med min hobby, har taget Arkitektuddannelsen, som jeg afslutter i 2021. Derefter ved jeg ikke hvad tiden bringer, men jeg håber at læderet altid kan være en mindre eller altoverskyggende del af det jeg foretager mig. Derfor hedder det ‘Studio’, da jeg forventer at udvide med forskellige tiltage gennem tiden, som måske går i flere retninger end kun læder.

Tak fordi du strøg forbi siden og læste med – og tak fordi du støtter det lokale gennem det arbejde jeg håber at leve af!

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til noget, der ikke nødvendigvis omhandler produkterne. Er altid åben for enhver henvendelse

Se her
×
×

Kurv