Om A Bjerre Studio

velkommen bag om. Jeg hedder niels bjerre og driver til dagligt a bjerre studio og jeg er glad for at se du er kommet helt hertil.

Niels-Arbjeder

Jeg arbejder med læder stort set hver dag. På den ene eller anden måde. A Bjerre Studio driver jeg selv og har stille og roligt gennem årene bygget mere og mere på, i det tempo tiden tillod. Jeg bestræber mig efter at få konceptet og kvaliteten til at være en 1:1 gengivelse gennem siden her, så jeg håber du får et godt indtryk af hvor dagligdagen ser ud og hvad du kan forventet. I og med at jeg ene og alene står med det hele, skal du være fri for upersonlig kommunikation og autogenrede tekster. Jeg har selv bygget webshoppen op, hvilket forhåbentligt giver et mere personligt præg, som jeg håber skinner i gennem. Sideløbende med min hobby, har taget Arkitektuddannelsen, som jeg afsluttede januar 2022. Tak fordi du strøg forbi siden og læste med - og tak fordi du støtter de 'små'.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til noget, der ikke nødvendigvis omhandler produkterne. Er altid åben for enhver henvendelse

Se her
×
×

Kurv