Samarbejder

Det er ikke kun produkterne på webshoppen der er tilgængelige ved A BJERRE STUDIO.
Har du selv et firma, eller kunne chefen trænge til inspiration? Kig her og lad dig inspirere til firmaets nye personalegaver, eller generel kontorindretning.

Her finder du et udpluk af de samarbejder jeg har været en del af. Intet er for småt - og intet er for stort.

ERIK ARKITEKTER

læder notesbog omslag

Omslag til deres notesbøger, som vi designede i samarbejde. I samme ombæring fik de også lavet nye bøger, som selvfølgelig kan udskiftes igen og igen.

HOTEL MARRIOTT COPENHAGEN COCKTAILBAR

Læder menu omslag til baren på hotel Marriott, København. Selve omslaget er dimensioneret ud fra deres menukort, som fastholdes på indersiden med en omkringbundet elastik.

marriott-stempel

NORDIC SEAPLANES

Her rakte jeg selv ud efter dette fremragende firma, da jeg selv havde haft fornøjelsen af at flyve med dem et par gange. Vi kom frem til at lave læder rejsetags, til de kunder der fløj med dem på deres to års fødselsdag. Alle kunne efterfølgende få deres initialer i, som det ses på billedet.

VELOFIT

Læder saddeltasken designede vi sammen, da vi savnede en mere æstetisk/retro taske til cyklen. Se mere af Thomas’ forretning via. linket!

saddeltaske-læder

A TABLE STORY

Jeg var heldig at være med til en enkelt opdækning, ved dette forrygende firma! Vi byttede den klassiske servietring ud med en enkel cognac læder rem.

A Table Story

Ser du mulighed for et samarbejde, eller julegaver til personalet, så tryk på knappen under og tag kontakt.

Jeg sidder klar til at tage en snak om dine ideer.

Se her
×
×

Kurv